Teams

Senioren

Er zijn 3 dames teams waarvan het eerste dames team 3e divisie speelt. Dat is dus zeker de moeite waard om te komen kijken. De gezellige dames 2 en 3 spelen met veel plezier in respectievelijk 3e en 4e klasse.

Jeugd

Er zijn maar liefst 3 CMV teams niveau 2-6 voor kinderen van 7 – 12 jaar. Daarbij gaat het vooral om balgevoel en bewegen. Voor de grotere kinderen komt er op een speelse manier ook techniek bij. Er kan daarna ook 1x per maand aan de competitie meegedaan worden.

Voor de oudere jeugd hebben we 2 meisjesteams en 4 jongens teams. De jongens A1 spelen hoofdklasse, jongens B1 eerste klasse. Beide meisjesteams A1 en C1 en jongens B2 en C1 spelen allen 2e klasse.

Recreanten

We hebben ook een leuke groep gevorderde recreanten op het niveau van 1e tot 3e klasse. Plezier in het spel en gezellig napraten en borrelen, staan centraal. Er is nog plek voor nieuwe spelers dus als het je leuk lijkt en je bij het niveau past, ben je van harte welkom. Kom gewoon een keer meedoen op een speelavond, dan kijken we of het niveau aansluit en kan jij zien of je het een leuke groep vindt. In de zomer speelt een deel van de recreanten bij de Amstel Beach Club.

Stand en uitslagen

Voor meer informatie over wedstrijden, stand en uitslagen kan je terecht op volleybal.nl