Teams

Senioren

Er zijn 3 dames teams waarvan het eerste dames team speelt 3e divisie speelt wat dus is zeker de moeite waard is om te komen kijken. De gezellige dames 2 en 3 spelen beiden met veel plezier 3e klasse.

Jeugd

Er zijn maar liefst maar liefst 7 CMV teams nivo 3-6 voor kinderen ven 6 – 12 jaar. Daarbij vooral om balgevoel en bewegen. Voor de groteren komt er op een speelse manier ook techniek bij. Er kan daarna ook 1x per maand aan de competitie meegedaan worden.

Er is een B-jeugd team in de 2e klasse en er zijn 2 C-jeugd teams. De jongens in de 2e klasse en de meiden in de 3e klasse.

Recreanten

We hebben ook een leuke groep gevorderde recreanten op het niveau van 1e tot 3e klasse. Plezier in het spel en gezellig napraten en borrelen staan centraal. Er is nog plek voor nieuwe spelers dus als het je leuk lijkt en bij het niveau past ben je van harte welkom. Kom gewoon een keer meedoen op een speelavond dan kijken we of het past, en kan jij zien of je het een leuke groep vindt. In de zomer gaan spelen de recreanten gewoon door op het beach volleybalveld bij de Ouderkerkerplas.