Amstel Beach Club

Het is zo ver. De Amstel Beach Club is van start. Vanaf nu kan er gespeeld worden op de Wethouder Koolhaasweg 5, Ouderkerk aan de Amstel.

Drie prachtige beachvolleybalvelden in Ouderkerk zodat we deze zomer nog kunnen trainen en spelen op een paar mooie beachvolleybal velden!

Als je donateur wordt van de Amstel Beach club kan je het hele jaar door altijd gebruik maken van de velden als er plaats is. Lessen worden apart geregeld en betaald.

Op zaterdag 26 juni was de feestelijke opening. Lees verder voor alle details over het donateurschap en de link voor het inschrijven.

Donateurschap

Donateurschap gaat in op 1 maart en wordt automatisch met een jaar verlengd, tenzij er wordt opgezegd. Er kan het hele jaar door gespeeld worden. De kosten voor het donateurschap kunnen jaarlijks worden aangepast wat dan voor verlenging zal worden gecommuniceerd. Opzeggen kan voor 1 maart per email.

Klik hier om je in te schrijven

Trainen

Je kan ook aangeven of je interesse hebt om te trainen. Aanmelding voor training wordt pas definitief tot we een groep en trainer hebben en we de dag en tijd wederzijds bevestigd hebben.

Introducés

Je kan ook als introducé een keer meedoen. Zorg dan dat je voor je begint aangemeld bent door de begeleidende donateur. Deze ontvangt een tikkie en is verantwoordelijk voor de betaling. Als je wat vaker meedoet is het al snel voordeliger om donateur te worden en leuker op die manier de club te steunen en te helpen groeien!

Klik hier om een introducé aan te melden

Communicatie en betaling

Communicatie gaat via Whatsapp, betalingen via Tikkie. Na inschrijving ontvang je dus een tikkie en voegen we je toe aan onze Whatsapp groep. Alleen het bestuur van Amstel Beach Club kan daar berichten in sturen dus je wordt niet overspoeld met berichten. Voor introducés ontvangt de aanmeldende donateur het tikkie.

Voor VVO leden €40
Voor niet VVO leden €50
VVO-jeugd (onder de 18) €20
Overige jeugd (onder de 18) €25
Speelrecht voor 1 week €20
Introducé per keer (vooraf aanmelden, onder begeleiding en betaald door een donateur) €10
Training beginner of gevorderd 5 lessen €25

Vragen en opzeggingen

Mocht je nog vragen hebben of wil je opzeggen dan kan je mailen naar [email protected]

Toegang tot het veld

Voor het spelen is een sleutel nodig. Deze kan opgehaald worden bij een van de sleutelhouders en als je klaar bent met spelen breng je de sleutel terug waar je hem gehaald hebt. Kan gewoon in de brievenbus (aan huis, niet in de buitenbus).

Huisregels

Door aanmelding bevestig je dat je de regels van de Amstel Beach Club zult naleven:

• Als er mensen wachten max een uur en een kwartier spelen.
  • Na spelen het veld glad maken met de zandschuivers.
  • Takken en bladeren verwijderen en in de groenbak gooien.
  • Glaswerk is verboden op het hele terrein.
  • Ruim je eigen afval op.
  • Bezit en gebruik van drugs is verboden.
  • Rijwielen op de daarvoor bestemde plaatsen stallen.
  • Probeer geluidsoverlast te beperken.
  • Het hek achter je afsluiten.
  • Roken is niet toegestaan.
  • De laatste die het veld verlaat sluit de deur en bergt de sleutel op.

Samen houden we het leuk.

Privacy

Wij verwerken alleen persoonsgegevens die je aan ons verstrekt. Dat doen we voor bijvoorbeeld donateurschap, communicatie met donateurs en promotionele doeleinden. Wij gaan zorgvuldig om met je gegevens en zullen die niet langer bewaren dan nodig is om voormelde doelen te realiseren. Wij hanteren hierbij als uitgangspunt de fiscale bewaartermijn van 7 jaar (art. 52 lid 4 AWR). Verstrekking van de gegevens aan derden voor andere doeleinden dan hiervoor genoemd geschiedt enkel indien dit op wettelijke gronden verplicht is of na jouw expliciete goedkeuring.

Wij kunnen volleybal foto’s op de website / pagina van Amstel Beach Club en eventueel de krant en social media plaatsen voor promotionele doeleinden. Wanneer je bezwaar maakt tegen gepubliceerd beeldmateriaal waarop je zonder verleende toestemming te zien bent, worden deze beelden (waar redelijkerwijs mogelijk) verwijderd of wordt jouw beeltenis voor verder gebruik onzichtbaar gemaakt. Lees voor meer details de privacyverklaring op de website.

Je hebt het recht op inzage (en indien nodig correctie) van de persoonsgegevens die door ons zijn geregistreerd. Je kunt dit doen door een verzoek te doen per e-mail.

Weetjes

Wist je trouwens dat:

• Beachvolleybal een olympische sport is?
  • Er en in Ouderkerk meerdere oud olympische beachvolleyballers wonen?
  • Er ook meerdere beachvolleyballers wonen die op topniveau trainen?

Tot ziens op de beachvelden!